16 Ocak 2011 Pazar

Hey Stoopid

Hey Stoopid (1991)
Bugün günlerden pazar ve günümüze arşivimizden 1991 yılında yayınlanan, her devrin adamı diyebileceğimiz  Alice Cooper'ın Hey Stoopid albümüyle başlıyoruz.


Hey Stoopid müzisyenin klasik çizgisini yansıtan bir albüm olmakla beraber daha çok bundan önceki Trash albümünün devamı gibidir.  

Çıkardığı her albümle sanatçının nasıl oluyor da korku filmindeymişsiniz gibi hissettirip, hem korkutup hem de eğlendirebildiğini merak ediyorsanız biraz fikir sahibi olmak için önce albüm kapağını incelemelisiniz. Her an tüm sahne kan gölüne dönebilir ve siz kahkahalar atarak kafa sallamaya devam edebilirsiniz. Bence o da bu durumdan çok keyif olmalı. 

Hey Stoopid ve Feed My Frankenstein gibi hitler çıkarmış olan albüm bugün yine bizi yaşamın bir başka sınırına sürüklemeyi başarıyor.



2 yorum:

Cesi Ces dedi ki...

Zamanında ve hala hazırda dinlemekten zevk aldığımız,çok iyi hazırlanmış bir albüm.

"Feed My Frankenstein"

Dinle..Silkelen...Kendine gel...Varsa bir günün Hızlı başla...

Duvardakiyazı dedi ki...

Ben de bir dip not ekliim. Bir röportajında Alice Cooper'a soruyorlar bu İskandinav black-death metal grupları (daha çok satanist olanlarını kastediyor) hakkında ne düşünüyorsunuz diye, o da diyor ki; "Avrupa'ya gittikçe metal dergilerini elime alıp okumaktan büyük zevk alıyorum, çok eğlenceliler, korku filmi gibiler ama onlar için sanırım tüm bunlar gerçek." Abartmamak lazım diyor yani adam, kafa buluyor. Biraz abi sözü dinlemek gerek diyorum ben de onlara :)